Luk

+45 59 18 50 90
#tema

Tilbehør

Når aftensmaden serveres, skal snacksene være velsmagende, nemme at tilberede og fungere godt med retten, samtidig med at samtalen flyder.

Når du tilbereder dit tilbehør, kan du variere i det uendelige – der er ingen færdige skabeloner til, hvordan du gør. Benyt lejligheden til at blande smagene og præsenter det smukt, det vil føles både luksuriøst og bliver værdsat af dine gæster.

For et vellykket arrangement fyldt med lækkert tilbehør, følg nedenstående tips:

  • - Husk at variere konsistensen. Bagte snacks, for eksempel vores hvide pizza med Jarlsberg® som vi foreslår nedenfor.
  • - Det skal være nemt at håndtere, og ikke laves i for store stykker.
  • - Bland gerne smagsvarianterne - så der både er milde og stærke. Der skal være noget for enhver smag. Cremet mozzarella kan være velegnet som forret sammen med blåskimmelost. Sødt og salt er en god kombination, der kan være en rigtig god appetitvækker.
  • - Tøv ikke med at teste! Med vellykket tilbehør skal du ikke holde dig til nogen regler – forestil dig, at det er en buffet i miniformat.
  • - Lav gerne generøse mængder af tilbehøret, så du ikke risikerer, at løber tør.

 

Opskrifter og inspiration til festlige snacks

Snacks af Filodejsboller med tomat, bøffelmozzarella og basilikum

Sprød og blød filodej fyldt med skønt tilbehør, som alle kan lide. Smagen af ​​tomat, basilikum og mozzarella passer godt sammen og får dig til at tænke på en sensommerdag i Italien.

Læs mere om opskriften her.

Tilbehør: Stegte gedeostkugler med rodfrugtchips

En luksuriøs variant af chili cheese, får man ved ar stege cremet gedeost til små smagfulde kugler. Du blander gedeosten (gerne Hummingbird) med creme fraiche, dypper dem i hvedemel, æg og rasp. Derefter dyppes de i varm olie. Så får de de sprødste kugler med en lækker blød inderside. Et fremragende tilbehør er hjemmelavede rodfrugtchips.

Læs mere om hvordan du gør her.

Snacks: Osteruller med bavaria blu

Simple osteruller med en lidt mere fyldsgørende smag - laves nemt med en blåskimmelost fra Wernersson. Bavaria Blu er en velsmagende ost, der her blandes med blandt andet blød ost, avocado og kinakål for at blive en perfekt wrap på buffeten.

Find op skriften her

Forret: HVID PIZZA MED JARLSBERG®

Minipizzaer er den ultimative forret – smeltet ost er et sikker hit hos de fleste. Jarlsberg®-osten tilføjer en nøddesmag, der passer godt til pizza. Skær dem i mindre portioner og til en ikke-vegetarisk variant er det glimrende at tilsætte serranoskinke.

Læs mere om opskriften ved at klikke her