Luk

+45 59 18 50 90
#tema

Gedeost

Chèvre ost - gedeost - er en meget populær ost, der kommer i flere smagsvarianter og teksturer. Den mest almindelige tekstur er cremet, smuldrende og let tør. Ydersiden af ​​gedeost ost kan fx være uden kant, have en tykkere kant eller være rullet i vegitabilsk aske.

Gedeost ost får sin karakteristiske smag ved at indeholde caprinsyre. Smagen er karakteristisk blandt oste og helt unik i sin slags. Gedeost ost kan som de fleste af wernerssons oste stå alene, men er også rigtig god til madlavning.

Gedeost er en ost med flere anvendelsesmuligheder; til snacks, som forret, som dessert eller på ostetallerken. Ostens cremede og let syrlige aroma gør, at den er perfekt sammen med tilbehør af sødere smag. En rigtig klassiker er chèvre chaud; en grillet landbrødssandwich med chèvreost, honning og pinjekerner. Du kan også tilføje rødbeder, valnødder og fintbladede salater for at tilføje endnu et niveau til madlavningen. 

Udvalgt chèvre ost fra Wernerssons sortiment:

- Gederulle m. Aske har en krydret, sund mad og er kendetegnet ved sin omsluttende aske, der er nem at spise. Den sorte aske holder ostens tekstur tør.

- Gederulle kolibri kommer i forskellige størrelser. Osten har en spiselig hvid skimmelkant og skæres bedst i centimetertykke skiver. Blød, cremet og frisk smag og tekstur.

- Gederulle honning er en gedeost, der er smagt til med honning. Osten er formet som en rulle og har ingen kant. Smagen er frisk, krydret og lidt sød takket være honningen.