Wrap med Bavaria Blu
Bavaria Blu
Ingredienser
50 g Bavaria blu
150 g flødeost naturel
2 spsk mælk
1 tsk stærk sennep
1/2 tsk revet, usprøjtet citron
Et par dråber citronsaft
Salt og friskkværnet sort peber
1 knivspids cayennepeber
2 blad kinakål
1/4 af hver af rød og orange peberfrugt
1/2 lille avocado
50 g cherrytomater
4 wrap (hvedetortillas)
1-2 spsk friske urter (persille og basilikum)
Sådan gøres det
Skær Bavaria blu i små tern og mos med en gaffel.
Tilsæt flødeosten, mælk og sennep, krydr med revet citronskal, citronsaft, salt, peber og cayennepeber.
Skær kinakål i strimler, skær kernerne ud af peberfrugten og skær i strimler.
Skær avocado i halv, fjern stenen, skræl dem og skær i tern.
Del cherrytomaterne i 4 dele.
Smør wrap med Bavaria-blu blandingen, kom kinakål, urter og grøntsager på.
Rul hver wrap sammen (ikke for stramt) - sørg for at lukke den ene ende, så fyld ikke falder ud.