Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Wrap med Bavaria Blu

Bavaria Blu

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser

50 g Bavaria blu

150 g flødeost naturel

2 spsk mælk

1 tsk stærk sennep

1/2 tsk revet, usprøjtet citron

Et par dråber citronsaft

Salt og friskkværnet sort peber

1 knivspids cayennepeber

2 blad kinakål

1/4 af hver af rød og orange peberfrugt

1/2 lille avocado

50 g cherrytomater

4 wrap (hvedetortillas)

1-2 spsk friske urter (persille og basilikum)

Sådan gøres det

Skær Bavaria blu i små tern og mos med en gaffel.

Tilsæt flødeosten, mælk og sennep, krydr med revet citronskal, citronsaft, salt, peber og cayennepeber.

Skær kinakål i strimler, skær kernerne ud af peberfrugten og skær i strimler.

Skær avocado i halv, fjern stenen, skræl dem og skær i tern.

Del cherrytomaterne i 4 dele.

Smør wrap med Bavaria-blu blandingen, kom kinakål, urter og grøntsager på.

Rul hver wrap sammen (ikke for stramt) - sørg for at lukke den ene ende, så fyld ikke falder ud.