- Startside
- Recept & Inspiration
- Recept
- Ægte norsk vildtsauce med myseost Ægte norsk vildtsauce med myseost
Opskrifter
Ægte norsk vildtsauce med myseost
Gudbrandsdalen Myseost
(6)
Ingredienser 4
2 spsk smør
2 spsk mel
2 ½ dl bouillon
3 dl crème fraîche
150 g Gudbrandsdalen, revet
5 enebær, knuste
1 kvist rosmarin, finhakket
1 tsk salt
½ tsk grovkværnet peber
Sådan gøres det
Denne sauce passer til de fleste vildtretter, specielt filét af vildtkød.
Brun smør og mel i en gryde. Tilsæt bouillon og crème fraîche.
Tilsæt myseost, krydderier, knuste enebær og finthakket rosmarin.
Lad saucen simre i ca 10 minutter.
Der kan tilsættes lidt kulør for farvens skyld, hvis saucen ønskes lidt mere mørk i farven.