Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Pannacotta med myseost

Gudbrandsdalen Myseost

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4

5 ark gelatine

1 l fløde

75 g sukker

1 vaniljstang

150 g Gudbrandsdalen, revet

Sådan gøres det

En herlig dessert med Gudbrandsdalen som en vigtig ingrediens.

Gelantinen ligges i blød i koldt vand i 5-10 minutter.

Skær vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Bland vaniljekorn, vaniljestang og sukker sammen med fløden i en kasserolle.

Kog blandningen op og tag gryden  af varmen. Rør myseosten i til den er opløst i flødeblandinge.

Pres vandet ud af det opblødte gelantine og bland i flødeblandingen og rør rundt til gelantinen er opløst.

Køl blandingen ned og rør rundt for at undgå at vaniljekornene ligger sig i bunden.

Fordel pannacottaen i glas og stil dem køligt natten over.

Server med lidt blåbær og revet myseost over.