- Startside
- Recept & Inspiration
- Recept
- Pannacotta med myseost Pannacotta med myseost
Opskrifter
Pannacotta med myseost
Gudbrandsdalen Myseost
(1)
Ingredienser 4
5 ark gelatine
1 l fløde
75 g sukker
1 vaniljstang
150 g Gudbrandsdalen, revet
Sådan gøres det
En herlig dessert med Gudbrandsdalen som en vigtig ingrediens.
Gelantinen ligges i blød i koldt vand i 5-10 minutter.
Skær vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
Bland vaniljekorn, vaniljestang og sukker sammen med fløden i en kasserolle.
Kog blandningen op og tag gryden af varmen. Rør myseosten i til den er opløst i flødeblandinge.
Pres vandet ud af det opblødte gelantine og bland i flødeblandingen og rør rundt til gelantinen er opløst.
Køl blandingen ned og rør rundt for at undgå at vaniljekornene ligger sig i bunden.
Fordel pannacottaen i glas og stil dem køligt natten over.
Server med lidt blåbær og revet myseost over.