- Startside
- Recept & Inspiration
- Recept
- Jarlsbergsandwich med kalkun Jarlsbergsandwich med kalkun
Jarlsbergsandwich med kalkun
Jarlsberg® Skiver, Jarlsberg®
Ingredienser 4
8 skiver surdejsbrød
½ færdigstegt kalkunbrystfilet i skiver
2 spsk sød sennep
Skiver af Jarlsberg, enten anvender du færdige Jarlsberg skiver eller skær lidt tykkere skiver fra din Jarlsbergost du har i køleskabet.
Blandet salat
Timian, frisk
Tranebærschutney;
Tranebær
1 dl sukker
Vand så det lige dækker tranebærene.
1 kanelstang
1 vaniljestang (du anvender vaniljekornene).
2 spsk honning
Sådan gøres det
Tranebærschutney: Kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det småsimre til det begynder at tykne. Stilles herefter til afkøling.
Rist brødet i en brødrister og smør derefter sennep på. Lig blandet salat på og tykke skiver med kalkunbryst og Jarlsbergsost. Slut af med tranebærschutney og lig endnu en stykke ristet brød over.
Server med lidt frisk timian, både godt og smukt.