Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

The Brooklyn Bacon Bonanza

Jarlsberg®

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 hamburgare

500 g oksefars

250 g grisefars

1 løg, finthakket (ca 2 1/2 dl)

2 1/2 dl stegt bacon i tern

3 spsk tomatpuré af soltørrede tomater

3 spsk rasp

Salt

Friskkværnet sort peber

4 tykke stave af Jarlsberg®

4 hamburgerboller

1 spsk hot sauce

1/2 dl mayonnaise

8 tynde skiver tomat

4 æg (til spejlæg)

Olie til stegning

Sådan gøres det

Kom Jarlsberg®-ostestavene i fryseren ca. 1 time, mens du klargører de øvrige ingredienser.

Forvarm en udegrill til middelhøj varme. Bland hot sauce og mayonnaise i en lille skål og sæt til side.

Kom okse- og grisefars, løg, bacon, tomatpuré og rasp i en stor skål. Kom godt med salt og peber i. Alle dele blandes sammen med hænderne til en sammenhængene fars. Form en fjerdedel af farsen til en bøf, lav et hul i midten med tommelfingeren og lig et stykke frossen Jarlsberg® i midten. Form farsen omkring osten. Form alle 4 bøffer således.

Når dette er klar grilles bøfferne i ca. 8 til 10 minutter til de er gennemstegte og osten begynder at flyde ud. Vend bøffen ofte ved stegningen.

Steg spejlæggene på den pande og stil til side.

Server burgerne på hamburgerbrød med chipotlemayonnaise, tomater og spejlæg.