Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Chili cheese tops med chili og jalapeño

Flødehavarti, Snøfrisk Naturel, Cheddar Fastvikt

(4)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 12 bollar

3 dl WERNERSSONS cheddar

2 dl WERNERSSONS flødehavarti

1 dl WERNERSSONS cream cheese naturel

1/2 dl hakket jalapeñoa

1/2 hakkad chili

1 tsk salt (1/2 till ostecremen og 1/2 til frituredejen)

1 æg

1 dl mælk

2 dl hvedemel (1 dl til frituredejen og 1 dl til at have på en tallerken)

3 dl panko

Fritureoili

Sådan gøres det

Start med at rive cheddarosten og flødehavarti.

Bland derefter det revet ost sammen med flødeosten til en cremet dejog tilsæt jalapeño, chili og  salt.

Rul til 12 kugler som er lige store. Stil tilside.

Lav derefter frituredejen klar ved at piske ægget først og tilsæt derefter mælk, hvedemel og salt. Hæld derefter mel op i en tallerken og panko i en anden. Tag ostekuglerne, en af gangen, rul først i hvedemel, så i frituredejen og til sidst i panko.

Varm fritureolie i en tykbundet gryde og varm op til 160 grader.

Lig forsigtigt et par kugler i af gangen og lad dem friturestege i 30-40 sekunder til de er gyldne i farven. Lad afdryppe på køkkenrulle når færdigstegte.

Server chili cheese toppene mens de er dejlige varme og sprøde.