Chili cheese tops med chili og jalapeño
Flødehavarti, Snøfrisk Naturel, Cheddar Fastvikt
Ingredienser 12 bollar
3 dl WERNERSSONS cheddar
2 dl WERNERSSONS flødehavarti
1 dl WERNERSSONS cream cheese naturel
1/2 dl hakket jalapeñoa
1/2 hakkad chili
1 tsk salt (1/2 till ostecremen og 1/2 til frituredejen)
1 æg
1 dl mælk
2 dl hvedemel (1 dl til frituredejen og 1 dl til at have på en tallerken)
3 dl panko
Fritureoili
Sådan gøres det
Start med at rive cheddarosten og flødehavarti.
Bland derefter det revet ost sammen med flødeosten til en cremet dejog tilsæt jalapeño, chili og salt.
Rul til 12 kugler som er lige store. Stil tilside.
Lav derefter frituredejen klar ved at piske ægget først og tilsæt derefter mælk, hvedemel og salt. Hæld derefter mel op i en tallerken og panko i en anden. Tag ostekuglerne, en af gangen, rul først i hvedemel, så i frituredejen og til sidst i panko.
Varm fritureolie i en tykbundet gryde og varm op til 160 grader.
Lig forsigtigt et par kugler i af gangen og lad dem friturestege i 30-40 sekunder til de er gyldne i farven. Lad afdryppe på køkkenrulle når færdigstegte.
Server chili cheese toppene mens de er dejlige varme og sprøde.