Sommerlig rejecheesecake med purløg og rød kaviar
Snøfrisk Naturel
Ingredienser 8 personer
300 g skærgårdsbrød
125 g smeltet smør
5 gelatineplader
400 g WERNERSSON flødeost naturel
3 dl creme fraiche
1 rødløg
200 g store pillede rejer
3 spsk purløg
80 g rød kaviar Til at toppe kagen med
500 g store rejer med skal
70 g rød kaviar
1 skive citron
2 lange agurkeskiver
Sådan gøres det
Start med at blande brødet med en stavblender til det hele er smuldret.
Smelt smør og tilsæt det til krummerne. Bland igen indtil en dej er dannet.
Fordel sandkagen jævnt i en form med aftagelige kanter. Stil i køleskabet.
Læg gelatinebladene i en skål med koldt vand i et stykke tid.
Lav imens selve dejen ved at blande creme fraiche, flødeost, finthakket rødløg, rød kaviar, pillede rejer og purløg. Smag til med salt og peber.
Pres gelatinebladene ud og smelt dem ved meget svag varme. Rør derefter gelatinen i dejen og bland grundigt.
Læg dejen på krummebunden. Stil på køl i mindst fem timer.
Server kagen med rejer, rød kaviar, agurk og citron på toppen.