Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Sommerlig rejecheesecake med purløg og rød kaviar

Snøfrisk Naturel

(3)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 8 personer

300 g skærgårdsbrød

125 g smeltet smør

5 gelatineplader

400 g WERNERSSON flødeost naturel

3 dl creme fraiche

1 rødløg

200 g store pillede rejer

3 spsk purløg

80 g rød kaviar Til at toppe kagen med

500 g store rejer med skal

70 g rød kaviar

1 skive citron

2 lange agurkeskiver

Sådan gøres det

Start med at blande brødet med en stavblender til det hele er smuldret.

Smelt smør og tilsæt det til krummerne. Bland igen indtil en dej er dannet.

Fordel sandkagen jævnt i en form med aftagelige kanter. Stil i køleskabet.

Læg gelatinebladene i en skål med koldt vand i et stykke tid.

Lav imens selve dejen ved at blande creme fraiche, flødeost, finthakket rødløg, rød kaviar, pillede rejer og purløg. Smag til med salt og peber.

Pres gelatinebladene ud og smelt dem ved meget svag varme. Rør derefter gelatinen i dejen og bland grundigt.

Læg dejen på krummebunden. Stil på køl i mindst fem timer.

Server kagen med rejer, rød kaviar, agurk og citron på toppen.