Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Cheesecake med karamelliserede popcorn

Cream Cheese Naturel

(4)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 6 personer

En rund form med løs bund

200 g WERNERSSONS cream cheese naturel

3 æggeblommer

2 dl sukker

3 æggehvider

1 1/2 tsk vaniljesukker

3 dl piskefløde

12 digestivekiks

75 g smeltet smør

2,5 dl sukker til popkornene

100 g smør til popkornene

1 pose mikroovn popkorn

Sådan gøres det

Start med at røre cream cheese, æggeblommer og sukker godt sammen.

Pisk æggehviderne stive.

Vend forsigtigt æggehviderne forsigtigt i flødeostcremen.

Pisk fløden og rør vaniljesukkeret i.

Bland alle delene sammen

Bland de knuste digistive kiks med smeltet smør og kom i bunden af formen.

Hæld flødeostcremen jævnt over kiksebunden og stil i fryseren, helst et døgn

Sådan klargøres popkornene: Smelt sukkeret i en tykbundet gryde.

Kom derefter smørret i og rør til der dannes en jævn masse.

Pop popkornene og vend dem i sukkermassen.

Lad popkornene køle af på en bageplade med bagepapir.

Server kagen med de karamelliseret popkorn på toppen og dekorer evt. med årstidens chokolade.