Cheesecake med karamelliserede popcorn
Snøfrisk Naturel
Ingredienser 6 personer
En rund form med løs bund
200 g WERNERSSONS cream cheese naturel
3 æggeblommer
2 dl sukker
3 æggehvider
1 1/2 tsk vaniljesukker
3 dl piskefløde
12 digestivekiks
75 g smeltet smør
2,5 dl sukker til popkornene
100 g smør til popkornene
1 pose mikroovn popkorn
Sådan gøres det
Start med at røre cream cheese, æggeblommer og sukker godt sammen.
Pisk æggehviderne stive.
Vend forsigtigt æggehviderne forsigtigt i flødeostcremen.
Pisk fløden og rør vaniljesukkeret i.
Bland alle delene sammen
Bland de knuste digistive kiks med smeltet smør og kom i bunden af formen.
Hæld flødeostcremen jævnt over kiksebunden og stil i fryseren, helst et døgn
Sådan klargøres popkornene: Smelt sukkeret i en tykbundet gryde.
Kom derefter smørret i og rør til der dannes en jævn masse.
Pop popkornene og vend dem i sukkermassen.
Lad popkornene køle af på en bageplade med bagepapir.
Server kagen med de karamelliseret popkorn på toppen og dekorer evt. med årstidens chokolade.