Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Syltede rabarber med karamelliseret blåskimmelost

Bavaria Blu Tasty Blue

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 6

500 g rabarber

5 dl flormelis

5 dl vand

2 kanelstænger

1 vaniljestang

1 mellemstort stykke Bavaria Blu Tasty Blu

ca 2 spsk brun farin

5 dl fløde

Sådan gøres det

Soginer og skær rabarberne i stykker.

Bland sukker, vand og kanel i en gryde.

Del vaniljestangen og skrab frøene ud. Kom frø og vaniljestang i gryden.

Lad det hele koge og simre, indtil alt sukkeret er opløst.

Tilsæt rabarberstykkerne og fortsæt med at simre i cirka 5-10 minutter eller indtil rabarberne er bløde.

Hæld i et godt rengjort glas og opbevar et mørkt og køligt sted.

Tag osten ud af køleskabet. Del osten i stykker.

Drys med farin og brænd med gasblus.

Pisk fløden let og server med de syltede rabarber og den karamelliserede blåskimmelost.