Syltede rabarber med karamelliseret blåskimmelost
Bavaria Blu Tasty Blue
Ingredienser 6
500 g rabarber
5 dl flormelis
5 dl vand
2 kanelstænger
1 vaniljestang
1 mellemstort stykke Bavaria Blu Tasty Blu
ca 2 spsk brun farin
5 dl fløde
Sådan gøres det
Soginer og skær rabarberne i stykker.
Bland sukker, vand og kanel i en gryde.
Del vaniljestangen og skrab frøene ud. Kom frø og vaniljestang i gryden.
Lad det hele koge og simre, indtil alt sukkeret er opløst.
Tilsæt rabarberstykkerne og fortsæt med at simre i cirka 5-10 minutter eller indtil rabarberne er bløde.
Hæld i et godt rengjort glas og opbevar et mørkt og køligt sted.
Tag osten ud af køleskabet. Del osten i stykker.
Drys med farin og brænd med gasblus.
Pisk fløden let og server med de syltede rabarber og den karamelliserede blåskimmelost.