Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Sprødt fladbrød med Bavaria blu

Bavaria Blu Tasty Blue

(4)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 portioner

50 g almindelig kvark,mager

2,5 spsk olivenolie

3,5 spsk vand

3 spsk mælk

Salt

150 g mel

1 jævn tsk bagepulver

Mel til bagning

Fyld:

100 g bacon

150 g Bavaria blu "velsmagende blå"

1 løg

150 g creme fraiche

Salt, kværnet peber

Sådan gøres det

Forvarm ovnen til 200°C.

Bland ostemassen med olie, vand, mælk og en knivspids salt.

Sigt mel og bagepulver og ælt til en jævn dej. Pak dejen ind i plastfolie og lad den hvile ved stuetemperatur i 15 minutter (det gør det nemmere at rulle dejen tyndt ud).

Mens du venter: skær bacon og Bavaria blu i 1 cm tykke skiver. Hak løget fint. Rør cremefraiche i, indtil det er jævnt, og smag til med salt og peber.

Rul dejen ud til 4 tynde, ovale stykker, og læg dem på en tallerken med bagepapir. Fordel cremefraiche over dejen, men lad 1-2 cm ligge rundt om kanterne. Drys med bacon og løg.

Sæt pladen på den nederste rist og bag i cirka 15 minutter, til det hele er gyldenbrunt.

Fjern pladen, tilsæt skiverne af Bavaria blue og bag i yderligere 30 sekunder. Server varm.