Pasta med cremet blåskimmelostesauce
Bavaria Blu
Ingredienser 4
300 g champignon
1 løg
1 spsk smør til stegning
urtesalt
100 g soltørrede tomater i olie
1 pk Bavaria Blu Portion
ca 4 dl mælk/fløde
2 tsk soya
65 g babyspinat
sort peber
100 g valnødder
frisk persille
4 portioner pasta
Sådan gøres det
Skær champignon i skiver og steg på den tør pande ved middelvarme til de begynder at afgive væske.
Skræl og hak løget fint. Steges sammen med champignon og en klat smør til løgene er helt bløde. Kom salt på.
Lad de soltørrede tomater afdryppe helt for olie. Hakkes fint og steg 3/4 med champignon og løg.
Smuldr osten over og hæld ca 3 dl mælk eller fløde og soya ved. Lad det hele koge op og småsimre til osten er smeltet helt og saucen tyknet. Tilføj mere mælk eller fløde, hvis saucen er blevet for tyk.
Hak valnødderne groft og kom dem i. Gem lidt til pynt.
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Bland persille i den varme sauce og omrør.
Server den friskkogte pasta med pastasaucen. Pynt af med soltørrede tomater, hakkede valnødder, frisk persille og friskkværnet sort peber.