Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Vegetarisk middelhavssalat med Bavara blu

Bavaria Blu

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser

1 rød peberfrugt

1 lille fennikel

150 g grønne bønner

1 middelstor gulerød

1 lille stængel bladselleri

2 blommetomater

4 fed hvidløg

100 ml kraftig grøntsagsbouillon

2 spsk rødvin

2 spsk olivenolie

1 bundt timian

Salt og peber

150 g Bavaria blu

Sådan gøres det

Blancher de klargjorte grøntsager i kogende saltet vand, dog ikke tomaterne og peberfrugten. Hældes i en si, kom koldt vand over og lad dryppe af.

Opvarm bouillonen, tilsæt vin og olivenolie og krydr godt med hvidløg, timian, salt og peber.

Kom grøntsagerne i marinaden og lad trække

Anret de marinerede grøntsager på en tallerken, tilsæt Bavaria blu og pynt med fintskåret fennikel.

Tips: perfekt som antipasti, hovedret eller tilbehør til lam.</p>