Vegetarisk middelhavssalat med Bavara blu
Bavaria Blu
Ingredienser
1 rød peberfrugt
1 lille fennikel
150 g grønne bønner
1 middelstor gulerød
1 lille stængel bladselleri
2 blommetomater
4 fed hvidløg
100 ml kraftig grøntsagsbouillon
2 spsk rødvin
2 spsk olivenolie
1 bundt timian
Salt og peber
150 g Bavaria blu
Sådan gøres det
Blancher de klargjorte grøntsager i kogende saltet vand, dog ikke tomaterne og peberfrugten. Hældes i en si, kom koldt vand over og lad dryppe af.
Opvarm bouillonen, tilsæt vin og olivenolie og krydr godt med hvidløg, timian, salt og peber.
Kom grøntsagerne i marinaden og lad trække
Anret de marinerede grøntsager på en tallerken, tilsæt Bavaria blu og pynt med fintskåret fennikel.
Tips: perfekt som antipasti, hovedret eller tilbehør til lam.</p>