Burrata med bærsauce
Burrata
Ingredienser 2
2 Burrata (á 120 g)
Frisk frugt (såsom jordbær, solbær, hindbær eller andre bær i sæson)
Pistacienødder
Små mynteblade til pynt
BÆRSAUCE:
200 g hindbær (eller jordbær, solbær eller andre bær i sæson)
25 ml kogende vand
2 spsk florsukker
1 spsk citronsaft
Sådan gøres det
Denne delikate og cremede dessert med Burrata, matcher den søde tand perfekt.
Opløs florsukker i et glas med den kogende vand.
Rør til florsukker er helt opløst og lad det køle ned.
Bærene, som er skyllet, blendes til en ensformig puré.
Tilsæt sukkerblandingen og citronsaften.
Tag Burrataen ud af pakningen og lad overskydende væske opsuges på et stykke køkkenrulle.
Riv Burraten i store stykker og anret på tallerken og pynt med friske bær, pistacienødder, bærsaucen og mynte.