Burrata i tang "canneloni"
Burrata
Ingredienser 2
FENNIKELCREME MED VANILJE:
1 vaniljestang (ca 2cm)
40 g fennikel
Saft af 1/4 citron
50 ml mælk
300 ml vand
Salt og peber
20 ml extra jomfru olivenolie
RØGET LAKSESAUCE:
30 g røget laks
50 ml fløde
Hakket løg
BURRATA I TANG "CANNELONI":
2 Burrata (á 120 g)
Salt og peber
10 ml extra jomfru olivenolie
Balsamicoedikke
1 nori tang
PYNT:
Stenbiderrogn
Dild
Sådan gøres det
Hvilke fantastiske smage! Smag af havet såsom laks og tang, giver en perfekt kombination med vores delikate Burrata.
Fennikelcreme med vanilje: Alle ingredienser steges uden olivenolien på en pande, til al væsken er væk. Kom fennikelblandingen i en blender sammen med olivenolien. Blend til en glat konsistens. Stil tilside.
Røget laksesauce: Kom ingredienserner på en pande og lad simre i 5 minutter. Blend til en glat puré, holdes varm ved svag varme.
Canneloni: Du klargører cannelonien lige før serveringen. Drys salt og peber over Burrataen, og hæld derefter olivenolie og balsamico over. Del den i to og fordel over en del af Noribladet, rul hårdt sammen, kanterne kommer til at holdes sammen af væsken fra Burrataen. Skær endeskiver af og del cannellonien på midten.
Servering: Anret fennikelcremen, laksesaucen og pynt med stenbiderogn og dild, sammen med cannellonin. Serveres med det samme.