Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Burrata i tang "canneloni"

Burrata

(1)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 2

FENNIKELCREME MED VANILJE:

1 vaniljestang (ca 2cm)

40 g fennikel

Saft af 1/4 citron

50 ml mælk

300 ml vand

Salt og peber

20 ml extra jomfru olivenolie

RØGET LAKSESAUCE:

30 g røget laks

50 ml fløde

Hakket løg

BURRATA I TANG "CANNELONI":

2 Burrata (á 120 g)

Salt og peber

10 ml extra jomfru olivenolie

Balsamicoedikke

1 nori tang

PYNT:

Stenbiderrogn

Dild

Sådan gøres det

Hvilke fantastiske smage! Smag af havet såsom laks og tang, giver en perfekt kombination med vores delikate Burrata.

Fennikelcreme med vanilje: Alle ingredienser steges uden olivenolien på en pande, til al væsken er væk. Kom fennikelblandingen i en blender sammen med olivenolien.  Blend til en glat konsistens. Stil tilside.

Røget laksesauce: Kom ingredienserner på en pande og lad simre i 5 minutter. Blend til en glat puré, holdes varm ved svag varme.

Canneloni: Du klargører cannelonien lige før serveringen. Drys salt og peber over Burrataen, og hæld derefter olivenolie og balsamico over. Del den i to og fordel over en del af Noribladet, rul hårdt sammen, kanterne kommer til at holdes sammen af væsken fra Burrataen. Skær endeskiver af og del cannellonien på midten.

Servering: Anret fennikelcremen, laksesaucen og pynt med stenbiderogn og dild, sammen med cannellonin. Serveres med det samme.