Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Pasta Orecchiette med broccoli

Burrata

(3)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 2

160 g frisk orecchiette

300 g broccoli

3 ansjosfileter i olie

1 fed hvidløg

Extra jomfru olivenolie

Salt

Chili

2 Burrata (á 120 g)

Sådan gøres det

Orecchiette med broccoli er en typisk ret i Apalunien. Burrataen tilføjer et sødligt og dejlig cremet touch til retten.

Skyl og skær broccolibuketter løs fra stammen.

Sæt en gryde med saltet vand på komfuret og bring i kog. Broccolien koges i 7 minutter til de er møre, men stadig faste. Tages op med en hulske.

Mens broccoli hviler, presser du hvidløget og steger i olie. Tilsæt ansjosfileterne (skåret i mindre stykker), chili og broccolibuketterne, krydr og rør rundt.

Kog den friske pasta med det spændende navn orecchiette i samme vand som broccolien, til det er klar. Den færdige pasta blandes med de øvrige indgredienser på panden og sauteres i to minutter.

Tilsæt en Burrata (skåret i tern) til retten og fortsæt med at røre rundt. Den anden Burrata blendes i en mixer og hældes på hver tallerken, anret derefter den færdige orecchiette ret på Burratapuréen og server varmt.