Pasta Orecchiette med broccoli
Burrata
Ingredienser 2
160 g frisk orecchiette
300 g broccoli
3 ansjosfileter i olie
1 fed hvidløg
Extra jomfru olivenolie
Salt
Chili
2 Burrata (á 120 g)
Sådan gøres det
Orecchiette med broccoli er en typisk ret i Apalunien. Burrataen tilføjer et sødligt og dejlig cremet touch til retten.
Skyl og skær broccolibuketter løs fra stammen.
Sæt en gryde med saltet vand på komfuret og bring i kog. Broccolien koges i 7 minutter til de er møre, men stadig faste. Tages op med en hulske.
Mens broccoli hviler, presser du hvidløget og steger i olie. Tilsæt ansjosfileterne (skåret i mindre stykker), chili og broccolibuketterne, krydr og rør rundt.
Kog den friske pasta med det spændende navn orecchiette i samme vand som broccolien, til det er klar. Den færdige pasta blandes med de øvrige indgredienser på panden og sauteres i to minutter.
Tilsæt en Burrata (skåret i tern) til retten og fortsæt med at røre rundt. Den anden Burrata blendes i en mixer og hældes på hver tallerken, anret derefter den færdige orecchiette ret på Burratapuréen og server varmt.