- Startside
- Recept & Inspiration
- Recept
- Parmesan- & knoldsellerihummus Parmesan- & knoldsellerihummus
Opskrifter
Parmesan- & knoldsellerihummus
Parmigiano Reggiano Flager, Parmigiano Reggiano Michelangelo
(9)
Ingredienser 4 portioner
2 stk middelstore knoldselleri
80g afskallede hasselnødder
100g saltet smør
80 g Parmigiano Reggiano
Salvie
Sådan gøres det
Sæt ovnen på 200°.
Skræl knoldselleriene og steg derefter gyldenbrune i det meste af smørret, til en kernetemperatur på 98°.
Tag den ene knoldselleri, ca 250g, skær i stykker og bland sammen med revet eller flager af parmesan med lidt vand og olivenolie, mix til en glat konsistens.
Brun resten af smørret sammen med salvie og hasselnødder.
Skær den anden knoldselleri i store både. Anrettes pænt på en tallerken.