Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Hasselbackkartofler med parmesan og stenbiderrogn

Parmigiano Reggiano Michelangelo

(6)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

  • 3 dl MICHELANGELO parmigiano reggiano

  • 8 stk kartofler, faste og skrællede

  • 1 dl rasp

  • 2 spsk smør

  • 1 rødløg

  • 80 g stenbiderrogn

  • 1 dl persille

Sådan gøres det

Lig kartoflen i en træslev og skær i skiver uden at kniven går helt igennem. Smelt smørret.

Lig kartoflerne i et ovnfast fad og hæld det meste af smørret over. Strø revet parmesanost over.

Bag kartoflerne i ovnen i cirka 30 minutter på 200 grader. Tag derefter kartoflerne ud og pensl med resten af smørret og strø raspen over.

Sæt fadet i ovnen igen og bag i 20 minutter mere, til kartoflerne her fået en fin gyldenbrug farve.

Afkøles før der kommes creme fraiche, stenbiderrogn og rødløg på.

Afslut med lidt persille. Serveres som tilbehør eller som forret.