Hasselbackkartofler med parmesan og stenbiderrogn
Parmigiano Reggiano Michelangelo
Ingredienser 4 personer
-
3 dl MICHELANGELO parmigiano reggiano
-
8 stk kartofler, faste og skrællede
-
1 dl rasp
-
2 spsk smør
-
1 rødløg
-
80 g stenbiderrogn
-
1 dl persille
Sådan gøres det
Lig kartoflen i en træslev og skær i skiver uden at kniven går helt igennem. Smelt smørret.
Lig kartoflerne i et ovnfast fad og hæld det meste af smørret over. Strø revet parmesanost over.
Bag kartoflerne i ovnen i cirka 30 minutter på 200 grader. Tag derefter kartoflerne ud og pensl med resten af smørret og strø raspen over.
Sæt fadet i ovnen igen og bag i 20 minutter mere, til kartoflerne her fået en fin gyldenbrug farve.
Afkøles før der kommes creme fraiche, stenbiderrogn og rødløg på.
Afslut med lidt persille. Serveres som tilbehør eller som forret.