Fyldte tomater med Chévre på toppen
Parmigiano Reggiano Michelangelo, Kolibrie® Gederulle Skiver
Ingredienser 4 personer
1 1/2 dl risotto ris
Salt efter behag
4 store tomater
2 spsk olivenolie
2 spsk hakket persille og lidt extra til garnering
2 spsk MICHELANGELO parmigiano reggiano
1lille fed hvidløg, presset
Tomatsaft fra tomaterna, siet
4 skiver KOLIBRIE chèvreost<
Peber efter behag
Sådan gøres det
Start med at koge vandet op i en kasserolle. Tilsæt ris og salt og lad det småsimre til risen er halvfærdig, i cirka 9-10 minuter.
Hæld vandet fra og kom risen i en stor skål og stil tilside.
Varm ovnen op til 175 grader.
Pensl et ovnfast fad med olie.
Skær toppen af hver tomat. Skrab indmaden ud af tomaten med en ske og lig i en si over en skål, så saften kan løbe fra. Tomaterne sættes i fadet.
Bland tomatsagt, olivenolie, hakket persille, revet parmesan, hvidløg, salt og peber med risen.
Fyld de udhullede tomater med blandningen og live gederulle skiverne på.
Bag til risen er blød, cirka 20 minuter.
Server som forret eller som tilbehør.