Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Fyldte tomater med Chévre på toppen

Kolibrie® Gederulle, Parmigiano Reggiano Michelangelo

(3)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

1 1/2 dl risotto ris

Salt efter behag

4 store tomater

2 spsk olivenolie

2 spsk hakket persille og lidt extra til garnering

2 spsk MICHELANGELO parmigiano reggiano

1lille fed hvidløg, presset

Tomatsaft fra tomaterna, siet

4 skiver KOLIBRIE chèvreost<

Peber efter behag

Sådan gøres det

Start med at koge vandet op i en kasserolle. Tilsæt ris og salt og lad det småsimre til risen er halvfærdig, i cirka 9-10 minuter.

Hæld vandet fra og kom risen i en stor skål og stil tilside.

Varm ovnen op til 175 grader.

Pensl et ovnfast fad med olie.

Skær toppen af hver tomat. Skrab indmaden ud af tomaten med en ske og lig i en si over en skål, så saften kan løbe fra. Tomaterne sættes i fadet.

Bland tomatsagt, olivenolie, hakket persille, revet parmesan, hvidløg, salt og peber med risen.

 Fyld de udhullede tomater med blandningen og live gederulle skiverne på.

Bag til risen er blød, cirka 20 minuter.

Server som forret eller som tilbehør.