Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Carbonara med parmesan og pecorino

Parmigiano Reggiano Michelangelo, Pecorino Romano

(2)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

6 æg

50 g MICHELANGELO regmiano parmigiano 
(Parmesan)

50 g pecorino romano

sort peber

250 g pancetta

400 g spaghetti

Persille til at toppe med

Sådan gøres det

Start med en skål, der kan tåle varme. Knæk to hele æg og fire æggeblommer i skålen.

Tilsæt revet parmesan og revet pecorino. Smag til med sort peber. Lad blandingen stå et stykke tid.

Steg pancettaen uden ekstra fedtstof, indtil den er sprød, og stil den derefter til side.

Kog pastaen i cirka to minutter mindre end instruktionerne. Fjern pancettaen fra bradepanden og hæld i æggeblandingen.

Løft derefter pastaen op med en passende ske, uden at lade den dryppe af i et dørslag. Rør alt sammen og tilsæt derefter 3-4 spsk pastavand.

Tilsæt mere pastavand, hvis du vil have pastaen mere cremet. Hæld pastaen og top med sort peber, parmesan og persille.