Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Varm brie med nødder og dadler

Brie Kolibrie

(3)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 portioner

500 g Kolibrie

Valnødder

Pecannødder

Hasselnødder

Pistacienødder

Dadler

5 tsk flydende honning

Ovn: 200 °C

Sådan gøres det

En varm brie som smager som rosmarin, honning og nødder. Får dig til at længes til efteråret! Start med at riste nødderne i en tør stegepande.

Lig brien i et ovnfast fad med bagepapir og bag på en bageplade i ovnen i 15–20 min.

Varm honningen lidt i stegepanden - lad gerne en rosmarinkvist ved for at give lidt smag.

Hæld nødderne over den varme brie.

Drys den varme honning over og pynt med rosmarin og udstenede, hakkede dadler.

Server straks med godt brød eller kiks.