Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Kyllingpasta med gorgonzola

Mozzarella Michelangelo, Gorgonzola Creme Michelangelo

(5)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

200 g MICHELANGELO gorgonzola

2 stegte eller grillede kyllingfileter i tynde skiver

3 dl madlaveningsfløde

En håndful grøn peber

Valgfri pasta

Salt og peber

1 MICHELANGELO mozzarella

Tomater

Baguette

Hvidløgssmør

Basilikum til mozzarellasalat og pynt

Sådan gøres det

Start med at stege/grille kyllingen. Hvis du vælger at bruge færdigstegt kylling skærer du den i skiver og sætter tilside.

Smelt osten i en stegpande og hæld derefter madlavningsfløde og en håndfuld knust grøn peber ved og lad det koge op til en cremet sauce. Tilsæt kyllingen og varm det op.

Kog pastaen som anvist på pakken.

Server retten med en tomat, basilikum og mozzarellasalat og baguette med hvidløgssmør.