Kyllingpasta med gorgonzola
Mozzarella Michelangelo, Gorgonzola Creme Michelangelo
Ingredienser 4 personer
200 g MICHELANGELO gorgonzola
2 stegte eller grillede kyllingfileter i tynde skiver
3 dl madlaveningsfløde
En håndful grøn peber
Valgfri pasta
Salt og peber
1 MICHELANGELO mozzarella
Tomater
Baguette
Hvidløgssmør
Basilikum til mozzarellasalat og pynt
Sådan gøres det
Start med at stege/grille kyllingen. Hvis du vælger at bruge færdigstegt kylling skærer du den i skiver og sætter tilside.
Smelt osten i en stegpande og hæld derefter madlavningsfløde og en håndfuld knust grøn peber ved og lad det koge op til en cremet sauce. Tilsæt kyllingen og varm det op.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Server retten med en tomat, basilikum og mozzarellasalat og baguette med hvidløgssmør.