Italiensk makaronifad
Mozzarella Michelangelo, Gratineringsost
Ingredienser 4 personer
400 g penne pasta
5 dl fløde
3 æg
150 g røget skinke
4 stk. hønseboullionterninger
150 g WERNERSSONS gratinost
Sort peber
Salt
125 g MICHELANGELO mozzarella
2-3 tomater
Basilikum
Timian
Sådan gøres det
Sæt ovnen på 200 grader.
Start med at koge vandet op med boullionterningerne. Tilsæt pastaen og kog efter anvisningen på pakken, men tag 2 minutter af kogetiden. Hæld i et dørslag og kom kold vand over.</p> <p>Skær skinken i terninger. Hæld pasten i et smurt fad og blad skinken i.
Bland æg, fløde, friskkværnet peber og lidt salt. Hæld blandingen over.
Strø osten over og bad i midten af ovenen i cirka 30 minutter. Pynt af med lidt timian.
Serveres sammen med tomat, mozzarella og timian (tomatsalat).