Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Italiensk makaronifad

Mozzarella Michelangelo, Gratineringsost

(3)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

400 g penne pasta

5 dl fløde

3 æg

150 g røget skinke

4 stk. hønseboullionterninger

150 g WERNERSSONS gratinost

Sort peber

Salt

125 g MICHELANGELO mozzarella

2-3 tomater

Basilikum

Timian

Sådan gøres det

Sæt ovnen på 200 grader.

Start med at koge vandet op med boullionterningerne. Tilsæt pastaen og kog efter anvisningen på pakken, men tag 2 minutter af kogetiden. Hæld i et dørslag og kom kold vand over.</p> <p>Skær skinken i terninger. Hæld pasten i et smurt fad og blad skinken i.

Bland æg, fløde, friskkværnet peber og lidt salt. Hæld blandingen over.

Strø osten over og bad i midten af ovenen i cirka 30 minutter. Pynt af med lidt timian.

Serveres sammen med tomat, mozzarella og timian (tomatsalat).