Tuile med mascarponecreme og jordbær
Michelangelo Mascarpone
Ingredienser 6 personer
150 g smør
2 dl sukker
2 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
½ dl lys sirup
250 g mascarpone MICHELANGELO
2 dl piskefløde
0,5 dl florsukker
Jordbær
Granatæble
Sådan gøres det
Start med at smelte smørret i gryde eller mikroovn.
Bland resten af ingredienserne (sukker, hvedemel, bagepulver) sammen til dejen føles jævn.
Lig skefulde af dejen på en smurt bageplade med god afstand, ganske store så man bagefter kan lave en vaffel ud af det.
Bag tuile ved 175 grader i cirka 10-15 minutter (kommer an på størrelsen) til de har fået en fin farve. Lad tuilen afkøle, men ikke helt. Tag tuilen og rund dem i en portionsskål, så de formes som en vaffel.
Pisk fløden så den bliver fast, tilsæt sirup, mascarpone og florsukker og pisk til en luftig og fin creme.
Mascarponecremen fyldes herefter i tuilevaflerne og serveres med jordbær og granatæble.