Cremet pasta med Jarlsberg® og jomfruhummer
Jarlsberg®
Ingredienser 4 portioner
Pasta til 4 personer
1 æg
2 æggeblommer
Citronskal, revet
Saft af 1/2 citron
Frisk estragon
Salt og peber
20 g smør
100 g Jarlsberg®
Scampi eller jomfruhummerhaler til servering
Sådan gøres det
Kog pastaen som anvist på pakningen.
Pisk et æg, 2 æggeblommer, revet citronskal og saft af citron sammen.
Grovhak en håndfuld estragon og rør i æggemassen. Tilsæt salt og peber.
Når pasten er klar, hældes vandet fra. Tilsæt smør i gryden med pasta og lad det smelte i pastaen. Tilsæt dereftet ægge- og urteblandingen og forsigtigt rundt.
Riv Jarlsberg® over den varme pasta og bland forsigtigt så osten fordeles jævnt i retten.
Serveres med frisk stegte scampi eller jomfruhummerhaler.