Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Cremet pasta med Jarlsberg® og jomfruhummer

Jarlsberg®

(2)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 portioner

Pasta til 4 personer

1 æg

2 æggeblommer

Citronskal, revet

Saft af 1/2 citron

Frisk estragon

Salt og peber

20 g smør

100 g Jarlsberg®

Scampi eller jomfruhummerhaler til servering

Sådan gøres det

Kog pastaen som anvist på pakningen.

Pisk et æg, 2 æggeblommer, revet citronskal og saft af citron sammen.

Grovhak en håndfuld estragon og rør i æggemassen. Tilsæt salt og peber.

Når pasten er klar, hældes vandet fra. Tilsæt smør i gryden med pasta og lad det smelte i pastaen. Tilsæt dereftet ægge- og urteblandingen og forsigtigt rundt.

Riv Jarlsberg® over den varme pasta og bland forsigtigt så osten fordeles jævnt i retten.

Serveres med frisk stegte scampi eller jomfruhummerhaler.