Oksetartar Slanke Dancia med sprøde kartofler og emulsion af sennep og chili
Slanke Dancia
Ingredienser 4
400g mager fars af højreb
Slanke Dancia ost
1 bagekartoffel
1 dl mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1/2 tsk stærk paprikapulver
1 bakke karse
1 spsk æblecideredikke
Salt & peber
Sådan gøres det
Bland mayonnaise med dijonsennep, æblecideredikke, paprikapulver, salt og peber.
Skræl og skær kartoflen i små stave og skyl grundigt i koldt vand.
Tørres godt og frituresteges ved 150 graders varme i olie til gyldenbrune og sprøde.
Salt kartoflerne direkte efter friturestegningen.
Anret 100g friskmalet højrebsfars midt på hver tallerken, kom salt og peber på.
Anret derefter med emulsionen, de friturestegte kartofter og rigeligt med revet ost.
Pynt af med karsen.