Nem frokost med Bavaria blu
Bavaria Blu Rich & Creamy
Ingredienser 4
200 g Bavaria Blu
1 gul zucchini
2 grønne zucchini
2 store gulerødder
3 spsk olivenolie
4 æg
5 dl mellemmælk
10 g majsmel
1 skalotteløg
1/2 fed hvidløg
1/2 spsk basilikum
1/2 spsk persille
1/2 spsk mynteskal fra
1/2 lime
2 spsk karse eller ærteskud
1 spsk ristede solsikkekerner
Salt, peber, honning
Sådan gøres det
Tilberedningstid: 20 min Hak skalotteløg og hvidløg fint, brun derefter i olivenolie.
Hæld mælken på og bring det i kog. Smag derefter til med salt, peber, limeskal og honning.
Tilsæt de hakkede krydderurter. Rør rundt og tilsæt lidt majsmel ad gangen for at gøre saucen lidt tykkere.
Skær zucchini og gulerødder i fine strimler med en kartoffelskræller.
Steg herefter strimlerne let i olivenolie og krydr med salt og peber. Bland med saucen.
Pocher æggene i kogende vand med lidt salt og eddike.
Anret de pocherede æg og et par skiver ost over grøntsagerne.
Pynt med karse og de ristede solsikkekerner.