Halloumiburgare
MARMELAD FIKON, [KOPIA] [KOPIA] Halloumi
Ingredienser 2 portioner
2 portioner GRECO Halloumi burgare
1 stort sødt løg såsom rødløg, pillet og skåret i 1 1/4 cm skiver
1 spsk olivenolie
2 tsk rørsukker
2 kringlebrød, delt
Pynt:
1 spsk figenmarmelade
1 spsk honningsennep
3/4 dl frisk babyspinat
Sådan gøres det
Forvarm grillen til medium varme.
Pensl begge sider af løgskiverne med olivenolie og drys et jævnt lag sukker på begge sider.
Læg forsigtigt løgskiverne og ostestykkerne på den forvarmede grill.
Luk låget og grill under låg i 5 minutter eller indtil oste- og løgskiverne begynder at få grillstriber. Brug en spatel til forsigtigt at vende løgskiverne og ostestykkerne.Fortsæt med at grille i yderligere 5 minutter.
Læg dine flækkede kringler med snitfladen nedad på grillen, når der er 2 minutters tilberedningstid tilbage, eller indtil brødene er fint ristet.Løft kringlebrød, løg og ost af grillen.
Saml burgerne ved at smøre et lag figenmarmelade på begge kringletoppe og et lag honningsennep på begge kringlebunde.
Top bundene med en grillet løgskive, halvdelen af babyspinaten, en grillet ost og afslut med kringletoppen. Server straks.