Tortillachips med to ostedip
Tex Mex, [KOPIA] Græsk feta
Ingredienser 4 personer
8 tortillabrød
Salt
2 spsk olivenolie plus lidt ekstra til at dryppe over chipsene.
Chilipulver
150 g Real Cheese feta
2 dl madlavningsyoghurt
2 spsk smør
140 g WERNERSSONS revet TexMex
2 spsk hvedemel
2,5 dl mel
1/2 hakket chili
Peber
Sådan gøres det
Sæt ovnen på 225 grader.
Klip tortillabrødet i lige store stykker. Dryp lidt olivenolie over og drys salt og chilepulver på. Sæt pladen med chipsene i ovnen i 3-5 minutter, til de får den fin farve.
Gør fetasaucen klar ved at blande fetaost, madlavningsyoghurt og olivenolie til en cremet dip. Smag til med salt og peber, og dryp lidt olivenolie over.
Klargør den anden dip ved at hakke chilien fint. Smelt smørret i en kasserolle og tag af varmen når smørret er klar. Kom mel og lidt af mælken i og pisk til det er har fået en glat og cremet konsistens.
Varm langsomt op igen og kom resten af mælken og al osten i. Rør forsigtigt hele tiden og sørg for at det ikke bliver for varmt. Smag til med peber og kom chilien i, så der bliver lidt bid i smagen. Småsimre for lav varme til dippen er tyknet og al osten er smeltet.
Servere det hele samlet som en god appetiser.