Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Friturestegt camembert med persille, vaniljeis og granatæble

Camembert

(2)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 4 personer

250 g WERNERSSONS camembert

2 dl koldt vand

3 æg

2 dl hvedemel

2 dl rasp eller panko

Madolie til friturestegning

1 bundt persille

Vaniljeis

1 granatæble

Sådan gøres det

Del osten i fire lige store dele.

Pisk æggene.

Hæld vand, pisket æg, mel og rasp op i hver sin tallerken. Paner osten ved at vende stykkerne i vand, så mel, derefter æg og til sidst rasp eller panko. De er vigtigt at hele osten dækkes og er helt tæt, så osten ikke løber ud når den frituresteges.

Varm olien op til cirka 160 grader i en tykbundet gryde. Kom forsigtigt stykkerne ned i olien med en hulske eller anden ske, så olien ikke sprøjter. Friter til gyldentbrune (cirka 30 sekunder). Lig på køkkenrulle for at afdryppe.

Friter hurtigt nogle persilleblade og lad dem afdryppe på køkkenrulle også.

Server den friturestegte ost med is, granatæble, persille og pynt af med den friturestegte persille.