Friturestegt camembert med persille, vaniljeis og granatæble
Camembert
Ingredienser 4 personer
250 g WERNERSSONS camembert
2 dl koldt vand
3 æg
2 dl hvedemel
2 dl rasp eller panko
Madolie til friturestegning
1 bundt persille
Vaniljeis
1 granatæble
Sådan gøres det
Del osten i fire lige store dele.
Pisk æggene.
Hæld vand, pisket æg, mel og rasp op i hver sin tallerken. Paner osten ved at vende stykkerne i vand, så mel, derefter æg og til sidst rasp eller panko. De er vigtigt at hele osten dækkes og er helt tæt, så osten ikke løber ud når den frituresteges.
Varm olien op til cirka 160 grader i en tykbundet gryde. Kom forsigtigt stykkerne ned i olien med en hulske eller anden ske, så olien ikke sprøjter. Friter til gyldentbrune (cirka 30 sekunder). Lig på køkkenrulle for at afdryppe.
Friter hurtigt nogle persilleblade og lad dem afdryppe på køkkenrulle også.
Server den friturestegte ost med is, granatæble, persille og pynt af med den friturestegte persille.