Quesedillas med kylling og hjemmelavet guacamole
Präst® 17% Ekstra lagret
Ingredienser 16 små quesedillas
4 avokado
0,5 tsk salt
1 chili (1/2 til guacamole og 1/2 till quesedillas)
2 tomater uden kerner (1 til guacamolen og 1 til quesedillas)
Peber
Hvidløg
1,5 tsk spidskummen
Korianderblade
1 løg
150 g WERNERSSONS Präst® EXTRALAGRET
1 grillet kylling
8 store tortillabrød
Sådan gøres det
Start med at lave guacamole. Mos avokado godt. Hak chili, tomat og korianderblade (efter smag). Bland avokado sammen med chili, tomat og tilsæt salt, presset hvidløg, spidskommen og peber efter smag. Stil tilside.
Hak løg, tomat og chili til quesedillas.
Pluk kyllingekødet af den grillede kylling.
Varm en stegepande op med smør og steg grøntsagerne til de bliver blanke og møre.
Riv osten.
Gør fire af tortillabrøden klar og kom revet ost , kyllingestykker og grøntsager på.
Lig et tortillabrød oven på hvert af de fyldte tortillabrød og steg derefter brødene på begge sider, et brød af gangen til de får en fin farve. Skær hvert brød i fire stykker.
Server med den hjemmelavede guacamole.