Tacos med halloumi, rejer og wasabicreme
[KOPIA] Halloumi
Ingredienser 4 personer
500g pillede rejer
200 g Greco Halloumi original
8 stk tortilla
1 fed hvidløg
1 chili
3 stk forårsløg, 1 til wasabicremen og 2 til topping (i tynde skiver)
2 dl creme fraiche
1 tsk risedikke
2 tsk wasabi
Salt
1 cm frisk ingefær
½ agurk
Et par blade romansalat
100 g jordnødder, tørristet
1 bundt koriander
1 lime
Sådan gøres det
Start med lave wasabicremen.
Kom 2 dl creme fraiche i en skål.
Bland derefter risedikke, wasabi, salt, en halv chili, et forårsløg og fintrevet ingefær i og rør det hele godt sammen. Stilles i køleskab.
Steg rejer med et fed hvidløg og resten af chilien.
Steg dereftet halloumien til den føles blød.
Varm tortillaerne i mikroen eller ovnen.
Kom rejer på og top med forårsløg, agurk i stave, romainsalat, tørristede jordnødder, koriander og limesaft. Wasabicremen binder det hele sammen.