Luk

+45 59 18 50 90
Opskrifter

Boller med revet ost

Revet ost

(10)
Gem opskriftOpskrift gemt

Ingredienser 24 boller

50 g gær

5 dl mælk

50 g smør

2 tsk salt

2 spsk brødsirup

12-13 dl hvedemel

WERNERSSONS revet ost, 2 dl til dejen og eksta til at komme udenpå bollerne.

1 æg

Sådan gøres det

Start med at smuldre gæren i en stor skål. Varm mælk og smør til 37 grader i en kasserolle

.Hældes over gæren og omrør til gæren er helt opløst.

Tilæst den revet ost, sirup, salt og det meste af melet - hvis dejen ikke føles helt korrekt i konsistens tilsættes mere mel.

Ælt dejen godt igennem så den er glat og skinnende og slipper kanten af skålen. Lad hæve i 40 minutter.Del derefter dejen til 24 og rul bollerne ensartet.

Lig bollerne på bagepapir på en bageplade og lad hæve overdækket i 30 minutter.

Sæt ovnen på 250 grader.

Når bollerne er færdighævet pensler du med det piskede æg og strør revet ost over bollerne.

Bag bollerne i cirka 8 minutter i midten af ovnen. Lad bollerne køle lidt af før de spises.